Navigation Content

STRAVA IDE DALJE

Snima se nastavak horor hita 'Posljednji egzorcizam'

Drugi dio napisat će Damien Chazelle, a cijeli projekt nadgleda redatelj Eli Roth

Foto: Blitz/ Iako već četiri godine nije režirao novi film (zadnji mu je bio nastavak 'Hostela'), Eli Roth 'predstavlja' nastavak 'Posljednjeg egzorcizma', jednog od horor fenomena koji je koštao svega 1,8 milijuna dolara, ali je zato na blagajnama zaradio čak 67 milijuna!

Stoga ne treba čuditi što su se producenti brže-bolje odlučili baciti na nastavak, iako još nije poznato što će se događati u ovom nastavku priče u kojoj svećenik koji vara ljude lažnim egzorcizmima 'naleti' na pravi slučaj opsjednutosti. Također, redatelj prvog dijela, Daniel Stamm, nije potvrđen kao redatelj nastavka, iako nije isključeno da će ponoviti gažu.

Za to vrijeme, Eli Roth producira niz novih, tuđih filmova, od horora 'Clown' do kung fu vesterna 'The Man with the Iron Fists'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...