Navigation Content

SVJEŽA ANIMACIJA

Pixar najavio dva nova filma, o dinosaurima i mozgu

Svaka vijest iz Pixara dočekuje se s oduševljenjem pa nije čudo da su nove najave podigle puno prašine

Foto: mcgeeks.com/ Unatoč tome što nitko ne zna detalje o novim projektima proslavljenog studija za animaciju, najava još uvijek neimenovanih filmova obišla je cijeli svijet, nakon što je potvrđeno da Pixar već priprema dva najnovija dugometražna uratka.

Prvi nosi radni naziv 'Neimenovani Pixarov film o dinosaurima', a režira ga proslavljeni Bob Peterson ('Priča o igračkama'), tj. sad je službeno potvrđena prošlogodišnja glasina da bi njegov novi film mogao 'imati nešto s dinosaurima'. Priča nije otkrivena, ali Disney je potvrdio da je premisa jednostavna – asteroid je promašio zemlju i dinosauri su preživjeli. Ovaj film u kina kreće 27. studenog 2013.

'Neimenovani Pixarov film koji vas vodi u unutrašnjost uma' u kina će tek u svibnju 2014., a za sada znamo da ga režira Pete Docter ('Monsters, Inc.', 'Up') i da će se baviti duhovitim pogledom na rađanje ideja i unutrašnje mehanizme našeg mozga.

U međuvremenu, Pixar već ima dva nova naslova koji su skoro-pa-spremni za kina – 'Brave' koji će u kina 17. kolovoza 2012. i 'Monsters University', čija je premijera zakazana za 19. srpnja 2013.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...