Navigation Content

VELIKI ZAOKRET?

Kevin Smith snima dramu o hokeju u dva dijela

Umjesto trećih 'Trgovaca', dobit ćemo dramu o hokeju i kanadskim sportašima

Foto: Arhiva/ 'Hit Somebody' već je neko vrijeme na vrhu liste novih poslova redatelja Kevina Smitha, a sad se govori o tome da će ovaj projekt najvjerojatnije biti snimljen u stilu zadnjeg 'Harryja Pottera', dakle kao jedna priča ispričana u dva epska nastavka.

Inspiriran pjesmom Warrena Zevona istog naziva 'Hit Somebody', Smith snima film kao dvodjelnu dramu u kojoj će opjevanog hokejaša Buddyja McCrackena glumiti Nicholas Braun, a tu su i Michael Parks, Melissa Leo, Kyle Gallner i John Goodman.

'Svi snimaju trilogije. Ja bih radije završio manje predvidljivo. Predvidljivi bi bili 'Trgovci 3', ali dvodijelna hokejaška epika koja je uglavnom o Kanadi, s glumačkom postavom zvijezda? Neki će se zbog toga češati po glavi...', kaže Smith.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...