Navigation Content

'TRANCE'

Rosario Dawson u novom filmu Dannyja Boylea

Rosario Dawson glumit će u filmu 'Trance' s Vincentom Casselom

Foto: screencrave.com/ 'Trance', novi projekt britanskog redatelja Dannyja Boylea, svakim danom dobiva sve više 'vjetra u leđa', a sad je potvrđeno da će uz Vincenta Cassela jednu od glavnih uloga u ovom filmu imati i Rosario Dawson.

Očekuje se još i potvrda hoće li u filmu glumiti i Colin Firth – glasine tvrde da hoće, službenog priopćenja još nema, no, svakako će se pojaviti uskoro, s obzirom na to da bi snimanje trebalo početi na jesen.

Film je krimić o pljački umjetnina i amneziji kriminalca koji zaboravi gdje je sakrio plijen, a zanimljivo je to da će dio ovog uratka Boyle snimiti prije Olimpijskih igara u Londonu, zbog čije će režije morati napraviti pauzu tijekom snimanja 'Trancea', no, kad završi s režijom prijenosa otvaranja sportskog spektakla, vratit će se projektu na ljeto 2012. i završiti ga taman za prikazivanje u ožujku 2013. godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...