Navigation Content

DVA NOVA NASLOVA

Johnny Depp najavio svoje nove filmske planove

Glumac je za svoju produkcijsku kuću kupio prava na dva projekta

Foto: Arhiva/ Johnny Depp i njegova tvrtka Infinitum Nihil kupili su dva projekta u kojima će Depp imati glavnu mušku ulogu. Prvi je 'The Night Stalker', remake televizijskog filma iz sedamdesetih, koji je izrodio i istoimenu TV seriju. Depp će biti čikaški novinar Carl Kolchak, koji istražuje nadnaravne zločine. Ovaj serijal smatra se pretečom 'Dosjea X'.

Drugi projekt nešto je posve drugačije – Depp će biti Paul Revere, heroj iz američke povijesti, osoba koja se proslavila 'ponoćnim jahanjem' i obavještavanjem Amerikanaca o nadolazećoj ofenzivi Britanaca tijekom rata za nezavisnost. Scenarij za ovaj projekt pišu Lee i Janet Batchler, scenaristi filma 'Batman Forever'.

U međuvremenu, Deppa ćemo ponovo gledati kao Huntera S. Thompsona, tj. kao njegov alter ego Paul Kemp u adaptaciji Thompsonova romana 'The Rum Diary'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...