Navigation Content

U NOVOM FILMU

Nicole Kidman zaljubljena u osuđenika na smrt

Kidman se pridružuje glumačkoj postavi filma 'The Paperboy', redatelja Leeja Danielsa

Foto: Arhiva/ Daniels se proslavio nagradama ovjenčanim hitom 'Precious', a već neko vrijeme ima problema s novim poslovima – nakon što je film o borbi za crnačka prava odgodio zbog seksi  trilera 'The Paperboy', upravo mu je taj film zadao nevolje jer je tijekom priprema nekoliko velikih imena napustilo projekt, poput Tobeyja Maguirea i Sofije Vergare, koji su odustali od svojih uloga prije početka snimanja.

No sada je u igru ušlo još jedno veliko ime – Nicole Kidman pregovara za preuzimanje Vergarine uloge, one u kojoj glumi ženu zaljubljenu u osuđenike na smrt te opsjednute dopisivanjem s njima u zatvoru.

Matthew McConaughey ima glavnu ulogu novinara koji dolazi do informacija koje bi mogle osloboditi jednog osuđenika. Zac Efron također će dobiti jednu od uloga, a potpiše li Kidman, producenti moraju još samo naći zamjenu za Maguirea.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...