Navigation Content

'DJANGO UNCHAINED'

Jamie Foxx ganja ulogu kod novog Tarantina

Foxx bi mogao dobiti glavnu ulogu u filmu 'Django', onu za koju se govorilo da pripada Willu Smithu

Foto: scrapetv.com/ No kako ništa nije bilo potvrđeno, očito je da je mjesto i dalje otvoreno pa se pregovorima za naslovnu ulogu u vesternu Quentina Tarantina pridružio i Jamie Foxx.

Ovaj 'slobodni remake' čuvenog špageti vestern serijala govori o oslobođenom robu koji ratuje protiv sadističkog vlasnika plantaže ne bi li spasio svoju ljubav, a uz Smitha i Foxxa za glavnu se ulogu navodno natječu i drugi poznati crni glumci, kao što su Idris Elba, Terrence Howard i Chris Tucker, iako najnovije glasine govore da bi Foxx čak mogao biti i konačan izbor.

Glavnog negativca igrat će Leonardo DiCaprio, a Christoph Waltz bit će Djangov mentor i prijatelj, njemački lovac na ucjene dr. Schultz. U filmu će glumiti i Samuel L. Jackson, no još se traži glavna glumica.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...