Navigation Content

NOVI OMNIBUS

Uskoro se snimaju 'Zagrebačke priče 2'

Uskoro počinje snimanje novog nastavka vrlo uspješnog i nagrađivanog omnibusa 'Zagrebačke priče' iz 2009. godine

Foto: Mediji akvizicija/ Krajem lipnja započet će snimanje nastavka omnibusa 'Zagrebačke priče' pod radnim nazivom 'Zagrebačke priče – ljubav'.
Do kraja godine, šest ekipa sa svojim redateljima napravit će novi omnibus koji je inspiriran Zagrebom i ljubavlju u produkciji Propeler Filma.

Snimanje segmenta 'Kruške', redateljice i scenaristice Hane Veček s Aleksandrom Stojaković i Sinišom Popovićem u naslovnim ulogama, kreće 27. lipnja
U srpnju se počinje snimati 'Može neko čik baciti odozgo' redatelja i scenarista Josipa Viskovića s Katjom Crevar i Nikolom Miljanovićem. Segment 'Na kvadrat' se snima prema scenariju Jasne Žmak, a režirat će ga Radislav Jovanov – Gonzo s Juditom Franković i Ivanom Roščić u glavnim ulogama.

Na jesen se snimaju uradci Alda Tordozzija 'Mucica', Sare Hribar 'Al' tata, ti mene voliš' i Ivana Sikavice 'Moj vrt' prema scenariju Ivana Skorina.

Čak dva kratka filma iz omnibusa stare verzije Zagrebačkih priča uvrštena su u natjecateljske programe dvaju prestižnih filmskih festivala; 'Ciao Mama' Gorana Odvorčića u program Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu te 'Žuti mjesec' Zvonimira Jurića u program Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu - Berlinalea.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...