Navigation Content

PO KRATKOM POSTUPKU

Spielberg izbacio Megan Fox zbog komentara o Hitleru

Steven Spielberg zatražio je da se Megan Fox izbaci iz novog nastavka 'Transformera' zbog komentara u kojem je redatelja filma usporedila s Hitlerom

Foto: GQ Magazine/ Slavni je redatelj i producent Steven Spielberg zatražio da se Megan Fox odmah izbaci iz najnovijeg nastavka filmskog hita 'Transformeri' nakon što je mlada glumica u intervjuu usporedila redatelja filma Michaela Baya s Hitlerom. Zgodna 25-godišnja glumica, koju je uloga u tom filmskom serijalu proslavila, izbačena je po hitnom postupku, a njezinu je ulogu dobila britanska manekenka Rosie Huntingdon-Whitley.

Iako je Megan Fox objašnjavala kako je novo glumačko ime angažirano kako bi se dala prilika novim licima, uoči premijere trećeg nastavka 'Transformera' redatelj Michael Bay izjavio je kako mu je bilo rečeno da se riješi glumice.

'Znate kad je Fox imala primjedbu o Hitleru? Nakon tog njezinog komentara nazvao me Steven (Spielberg) i rekao da joj iste sekunde dam otkaz', izjavio je Bay.

Megan Fox je glumila u prva dva nastavka 'Transformera' i ta joj je uloga pomogla da bude proglašena jednom od najseksepilnijih žena na svijetu. Bila je u glumačkoj podjeli i trećeg dijela, ali je neposredno prije početka snimanja dala intervju za britanski časopis Wonderland u kojem je rekla kako se Bay na setu ponaša poput Hitlera.
Ostali članovi filmske ekipe uzvratili su joj na blogu, uspoređujući glumačke tehnike Megan Fox s talentom porno zvijezda.

U otvorenom pismu objavljenom na internetu članovi filmske ekipe branili su redatelja: 'Michael je ovu sramežljivu, neiskusnu curu izvukao iz tame anonimnosti i svima rekao da vjeruju u njegov izbor. Dao joj je glavnu ulogu u 'Transformerima' koji su joj promijenili život pretvorivši je u zvijezdu. Postala je slavna, postala je nova Angelina Jolie! Hura! Ali čekajte malo: ima nas koji smo snimali s Angelinom i znamo da Megan nije Angelina. Jer, Angelina Jolie je profesionalna.'

Scenarist filma Ehren Kruger izjavio je za časopis GQ magazin kako je već na glumačkim probama stekao dojam da Fox ne zanima uloga u novim 'Transformerima'. 'Činila se kao glumica koja ne želi biti dio toga', izjavio je. 'Počela je ružno govoriti o našem kapetanu. A to ne smiješ raditi', izjavio je njezin kolega, glumac Shia LaBeouf. Bay je rekao kako ga nisu uvrijedile usporedbe s Hitlerom.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...