Navigation Content

POVRATAK DINOSAURA

Spielberg priprema novu verziju 'Jurskog parka'

Ideja o ponovnom oživljavanju serijala s oživjelim dinosaurima opet je aktualna

Foto: Arhiva/ O njoj se govori već neko vrijeme, no čini se da je novi život stare franšize snimljene prema književnom predlošku Michaela Crichtona sada bliže realizaciji nego ikad – nove vijesti kažu da je Steven Spielberg osobno udružio snage s Markom Protosevichem ('Im Am Legend'), kako bi napisao scenarij za reboot cijele priče.

Sve je još uvijek u fazi slaganja ideja, no čini se da će biti riječ o potpuno novom lansiranju priče, s obzirom na to da se prestalo govoriti o četvrtom nastavku za koji je napisan scenarij u kojem svijet napadaju oklopljeni, genetski modificirani dinosauri.

Spielberg i Protosevich zajedno su radili na scenariju i produkciji američkog remakea modernog korejskog klasika 'Oldboy', ali na kraju je taj projekt propao u zametku, navodno oko sukoba vezanih za autorska prava izvornika snimljenog prema stripu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...