Navigation Content

'IMAGINE'

Al Pacino u novom filmu umjesto komičara Stevea Carella

Pacino je u pregovorima kao zamjena za film 'Imagine', priču o ostarjelom rokeru

Foto: Arhiva/ Donedavno, glavnu je ulogu u ovom filmu imao Steve Carell, a sada je Pacino jedno od vodećih imena za njegovu zamjenu, iako još uvijek nije ništa potpisano i odlučeno.

Glavna kreativna sila iza ovog djela jest Dan Fogelman, scenarist 'Tangled', a riječ je o filmu pod nazivom 'Imagine', priči o ostarjeloj rock zvijezdi koji odluči drastično promijeniti svoj život nakon što primi pismo od Johna Lennona, koje je bilo izgubljeno tijekom zadnjih 40 godina.

Nakon tog pisma, on odluči pronaći svog sina s kojim je izgubio kontakt...

Ovo je samo jedan od mnogih Fogelmanovih projekata koji su u planu, a među kojima se nalazi i novi film Toma Cruisea. Pacino je trenutno zaposlen kao i uvijek, pa nije sigurno hoće li na kraju on naslijediti Carella, ali je svakako prvi na listi potencijalnih zamjena.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...