Navigation Content

'LOW LIFE'

Joaquin Phoenix u novom filmu glumit će svodnika

Marion Cotillard pravit će mu društvo u novom projektu nazvanom 'Low Life'

Foto: sipa/ Joaquin Phoenix bit će svodnik, a Marion Cotillard prostitutka u novom filmu redatelja Jamesa Graya ('Little Odessa', 'Two Lovers'). Nakon što je razbio sve predodžbe o svom imidžu u eksperimentalnom lažnom dokumentarcu 'I'm Still Here', Phoenix se konačno vratio svom starom poslu, pa će ovo biti njegov novi projekt, ponovno s redateljem s kojim je već snimio hvaljenu dramu 'Two Lovers'.

Cotillard će glumiti Poljakinju koja pokušava imigrirati u SAD, a zbog sestrine bolesti prisiljena je baviti se prostitucijom. Phoenix iskorištava situaciju i zarađuje na njezinim seksualnim uslugama u New Yorku. Jednu od uloga trebao bi dobiti i Jeremy Renner, poznat po glumi u franšizi 'Bourne'. On glumi Phoenixova brata koji se zaljubi u Cotillard pa ju želi spasiti.

Snimanje počinje nagodinu, čim Cotillard završi snimanje 'The Dark Knight Rises', a Phoenix dovrši novi projekt s Paulom Thomasom Andersonom, neimenovani film o religijskom kultu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...