Navigation Content

FILM NA HBO-U

Al Pacino glumit će Phila Spectora u novom TV filmu

Priča o ludom i zbog ubojstva utamničenom glazbenom producentu stiže na male ekrane

Foto: Arhiva/ Al Pacino i Bette Midler dva su legendarna imena koja će svakako doprinijeti ne samo kvaliteti, već i globalnoj atraktivnosti novog filma koji producira TV mreža HBO – koji se bavi problematičnim životom i djelom glazbene ikone kakva je Phil Spector.

Film će se najviše oslanjati na suđenje za ubojstvo glumice Lane Clarkson, koje je Spectora nakon niza godina upozorenja da mu tamo i jest mjesto, konačno strpalo u zatvor. Spectora će glumiti Pacino, a Midler će biti njegova odvjetnica Linda Baden.

Phil Spector je za ubojstvo dobio 19 godina do doživotne kazne, a žalba obrane nedavno je odbačena, zbog čega će slavni producent, proslavljen suradnjom sa svima od The Ronettesa do Ramonesa, ostatak života vrlo vjerojatno provesti iza rešetaka.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...