Navigation Content

MUŠKARCI BIRAJU

Jennifer Aniston najseksepilnija žena desetljeća

Jennifer Aniston sljedećeg će tjedna dobiti prestižnu nagradu Spike TV-a Desetljeće seksepila koju su prethodnih godina dobile Halle Barry i Charlize Theron. Nagradom joj se odaje priznanje za to što je cijelu jednu dekadu ostala – komad

Foto: Arhiva/ 'Jennifer Aniston ima impresivan popis TV i filmskih uloga koje je odigrala u dva desetljeća karijere, a njezina je ljepota ipak izdržala', stoji u obrazloženju nagrade Spike TV-a. Ta 42-godišnja glumica nagradu će dobiti na petoj godišnjoj dodjeli nagrada Muškarci biraju te televizijske stanice.

'Desetljeće seksepila' nagrada je koja se dodjeljuje ženama kojih se jednostavno, objašnjavaju organizatori, 'ne možemo zasititi'.

Tako će zgodna 'prijateljica', koja je najčešće glumila uloge cura iz susjedstva, dobiti priznanje za to što je ostala dugo godina poželjnom, iako joj je supruga otela još seksepilnija Angelina Jolie. Prije nje, ovu su nagradu primile Halle Berry i Charlize Theron.

Jenn će se, pišu tabloidi, crvenim tepihom prošetati u muškom društvu: u posljednje je vrijeme sve češće viđena u društvu glumca i pisca Justina Therouxa. Upućeni tvrde da su njih dvoje samo prijatelji iako često večeraju zajedno u hotelu Sunset Tower, njezinu omiljenom mjestu za izlaske.
Tri godine mlađi od nje, Theroux ne izgleda loše, no zlobnici kažu kako će u njegovoj karijeri ostati upamćena samo epizoda u seriji 'Seks i grad' kad je glumio muškarca koji je prerano ejakulirao.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...