Navigation Content

GUBERNATOR NAPADA

Schwarzenegger bi se mogao vratiti 'Terminatoru'

Nema službene potvrde, ali filmski mediji pišu da se kuha Arniejev povratak slavnoj ulozi kiborga

Foto: RTL/ Sad kad je politička karijera Arnolda Schwarzeneggera gotova, vrijeme je za povratak Hollywoodu, a čini se da bi jedan od prvih filmova kojima će se Švarci vratiti u kina mogao biti novi nastavak njegove legendarne SF franšize 'Terminator'.

Naravno, nema nikakve službene potvrde, ali američki i britanski mediji pišu da je Schwarzenegger potpisao suradnju s producentom Robertom Cortom, koji će nadgledati novi projekt, a glasine govore da studio Universal već cilja na to da novog 'Terminatora' režira Justin Lin, proslavljen po režiji 'Fast Five'.

Vidjet ćemo što će od svega toga na kraju biti, no očito je da se studiji žure s ovom idejom, ne samo zbog starosti glavnoga glumca, već i zato što će 2018. sva prava na 'Terminatora' biti vraćena u ruke Jamesa Camerona.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...