Navigation Content

POLICIJSKA DRAMA

Russell Crowe režira svoj prvi film

Russell Crowe pridružit će se glumcima koji su sjeli u redateljski stolac, s policijskom dramom kao prvijencem

Foto: Arhiva/ Iako još nije ništa potpisao, Crowe je navodno jako zainteresiran i gotovo siguran izbor za režiju filma '77', policijske drame čija je radnja smještena u sedamdesete godine. Naravno, Crowe će u istom filmu imati i glavnu ulogu.

Scenarij za '77' napisao je David Williams, prema priči legendarnog Jamesa Ellroyja ('LA povjerljivo'), a sve to produciraju Dick Wolf i Tony Ganz.

Crowe navodno godinama traži idealan projekt za svoj redateljski prvijenac, a pronašao ga je u priči o dva incidenta iz 1974. godine – jedan je nerazjašnjeno ubojstvo policajca iz LA-a, a drugi velika razmjena vatre između policije i članova Symbionese Liberation Army.

Oba događaja u ovom će filmu biti sagledana zajedno, kroz oči i sudbine dvojice policajaca, partnera od kojih je jedan bijelac, a drugi crnac.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...