Navigation Content

NA NOĆ VJEŠTICA

'Leatherface 3D' – horor koji dolazi 2012.

Novi pristup klasiku 'Teksaški masakr motornom pilom' u kina bi trebao nagodinu

Foto: blog.robotforest.com/ Iako se velikim fanovima diže kosa na glavi pri samom spomenu ovog projekta, on je gotovo siguran, premda se čekalo čak godinu i pol dana od prve najave do novih detalja koji su se pojavili jučer, a koji kažu da bi film trebao režirati John Luessenhop.

Dok su se mnogi pitali je li riječ o remakeu ili prequelu jednog od najvećih klasika horora, starog oko 35 godina, 'Leatherface 3D', nazvan prema glavnom negativcu koji vitla motorkom iz naslova izvornika, zapravo će biti 'reboot' franšize koja je već oživljavana 2003. i 2006. godine.

Scenarij piše Stephen Susco ('The Grudge'), u režiji se Luessenhop do sada proslavio trilerom 'Takers', a film producira Marc Burg ('Slagalica strave'), koji bi najvjerojatnije film mogao poslati u kina na Noć vještica 2012. godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...