Navigation Content

I OPET SUPERHEROJI

Marvel potvrdio nastavke 'Thora' i 'Kapetana Amerike'

Ako ste mislili da će se trend superheroja u kinodvoranama brzo potrošiti, prevarili ste se

Foto: screenrant.com/ Naime, Marvel je već sada najavio da će dva glavna aduta za superherojsko ljeto, adaptacije stripovskih klasika 'Kapetan Amerika' i 'Thor', doživjeti nastavke. Zapravo, Marvel je toliko siguran u snagu ovih franšiza da je nastavke najavio već sad, iako ni jedan od ovih filmova još nije krenuo s prikazivanjem!

Chris Evans glumi naslovnog lika u filmu 'Captain America: The First Avenger', a Chris Hemsworth oživio je nordijskog boga munje u 'Thoru'. Obojicu ćemo na velikom platnu gledati ovo ljeto, a zatim će se ujediniti u filmu 'The Avengers', koji će na jednom mjestu okupiti još i Roberta Downeyja Jr.-a kao Iron Mana, Marka Ruffala kao Hulka i Jeremyja Rennera kao Hawkeyjea.

Najbolje od svega, Marvel je potvrdio da će snimati i dva nastavka ovog filma, iako on također još nije stigao u kina, ali nema sumnje da su očekivanja velika.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...