Navigation Content

NIŠTA OD HITA

'Vrisak 4' propao na kinoblagajnama

Unatoč očekivanjima, novi nastavak horor franšize upao je na drugo mjesto ljestvice najgledanijih

Foto: Promo/ Usto, ne samo da nije postao najgledanijim filmom protekli vikend u SAD-u, 'Vrisak 4' Wesa Cravena na drugo je mjesto upao sa zaradom od 19,3 milijun dolara, iako se projekcija za prvi vikend kretala iznad 20 milijuna.

Riječ je o prvom nastavku ovog serijala nakon pauze od čak 11 godina, a očito je da ponovno okupljanje zvijezda kao što su David Arquette, Courteney Cox i Neve Campbell nije povuklo pretjerano puno novih fanova u kina.

Najbolju premijeru imao je treći nastavak 'Vriska', sa 34,7 milijuna u 2000. godini, no sveukupna zarada je razočarala sa 89 milijuna. Najuspješniji je ostao prvi dio, koji je u kina krenuo 1996. i sve zajedno zaradio oko 103 milijuna dolara.

Inače, 'Vrisak 4' na box officeu prestigao je 'Rio', 3D animirani film na prvome mjestu, a na trećemu mjestu je uskršnji hit 'Hop', još jedna animacija. Od novih naslova u deset najgledanijih, tu je još samo 'The Conspirator', prvi film koji je Robert Redford režirao u zadnje četiri godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...