Navigation Content

'TRUE CRIME'

Roman Polanski kandidat za režiju 'Pravog zločina'

Neometen sudskim procesima i kontroverznim statusom, Polanski nastavlja filmsku karijeru

Foto: reuters/ Jedan od projekata za koji je zainteresiran kao redatelj jest 'True Crime', film zasnovan na istinitom događaju, na članku koji je u New Yorkeru objavio David Grann, a koji se bavi detaljima oko ubojstva biznismena Dariusza Janiszewskog, čovjeka za kojeg su mnogi mislili da nema nijednoga neprijatelja na svijetu.

Njegovo je tijelo pronađeno u rijeci 2000, a ubojstvo je ostalo potpunom misterijom sve dok detektiv nije pronašao žrtvin mobitel na dražbi na eBayju, što je slučaj povezalo s piscem sadomazohističkog romana, u kojem se opisuje radnja jako slična pravom ubojstvu.

U međuvremenu, dok se Polanski ne odluči potpisati ugovor za režiju ovog filma, njegov 'Carnage' s Kate Winslet i Christopheom Waltzom kreće u distribuciju.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...