Navigation Content

NIKAD NIJE KASNO

Meg Ryan postaje redateljica

Kraljica romantičnih komedija prihvatila se režije filma 'Into The Beautiful'

Foto: Arhiva/ Glumica Meg Ryan napravila je promjenu u karijeri i prihvatila se posla redateljice. Vjerojatno je kraljica romantičnih komedija ('Kad je Harry sreo Sally', 'Joe protiv vulkana', 'Imaš poruku') zaključila da je okrutan posao traženja zanimljivih ženskih uloga u 50. godini za nju postao preveliko breme, te se okrenula ulozi iza kamere. Njezin debitantski projekt zove se 'Into The Beautiful', a producira ga Wendy Finerman, koja je producirala hitove 'Forrest Gump', 'Vrag nosi Pradu' i 'P.S. Volim te'.

'Često me privlače filmovi uz koje se možete i smijati i plakati. Mislim da je to savršen projekt za Meg', objasnila je producentica.
Osim da je riječ o komediji s elementima drame, zasad nije iscurilo više podataka o projektu, tako da će biti zanimljivo pratiti odabir glavnih glumaca.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...