Navigation Content

SF FILM

Will i Jaden Smith u novom M Nightu Shyamalanu

M Night Shyamalan režira SF priču u kojoj će glumiti obitelj Smith

Foto: Arhiva/ Will Smith želi na velika platna ponovo u društvu svog 12-godišnjeg sina Jadena, a čini se da će mu se želja ostvariti s novim naslovom M Nighta Shyamalana, redatelja koji se proslavio 'Šestim čulom', ali posljednjih nekoliko godina snimao je uglavnom propale projekte nad kojima su se zgražali i publika i kritika.

Ipak, dobio je novac od Sonyja i velika imena za svoj novi projekt, znanstveno fantastičnu priču u kojoj se radnja odvija 1000 godina u budućnosti, a gdje dječak i njegov otac, s kojim ne razgovara, bivaju prisiljeni zajedno istraživati praznu Zemlju, nakon što se njihov svemirski brod sruši na naš planet.

Pretpostavlja se da će Will Smith za ovaj projekt biti slobodan kad završi snimanje 'Ljudi u crnom 3', dakle, negdje tijekom sljedeće godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...