Navigation Content

UBOJITI METEOR

Steve Carell snima novi film apokalipse

Društvo bi mu u priči o prijetećem meteoru trebala praviti i Keira Knightley

Foto: jennytsy.blogspot.com/ Riječ je o filmu pod nazivom 'Seeking a Friend for the End of the World', u kojemu bi glavne uloge trebali imati Keira Knightley i slavni komičar Steve Carell, a koji je nakon niza komedija odlučio prihvatiti ulogu u filmu katastrofe – koji bi opet trebao biti i duhovit.

U 'Seeking a Friend for the End of the World', prijetnja čovječanstvu dolazi iz svemira, ali ne od inteligentnih bića neprijateljski raspoloženih prema ljudima, već kao meteor koji prijeti razoriti Zemlju.

Carell bi trebao glumiti muškarca kojega supruga napusti iz straha da se bliži kraj svijeta, a potom ga na 'posljednji put' pozove njegova stara ljubav – situacija se zakomplicira kad im se na putovanju pridruži njegova susjeda (Knightley) u koju se, naravno, on zaljubi.

Ovaj romantično-komični film katastrofe režirat će poznata scenaristica Lorene Scafaria, kao svoj redateljski prvijenac.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...