Navigation Content

U ANIMIRANOJ SERIJI

Schwarzenegger ponovno postaje guverner

Slavni Arnold Schwarzenegger nakon guvernera postaje – guverner, ali samo u animiranoj seriji

Foto: Oliver Douliery/ Dugo se kalkuliralo koja će biti prva uloga slavnog bildera nakon što je prije nekoliko mjeseci završila ili utihnula njegova politička karijera, a sad se zna – glumit će guvernera u istoimenoj animiranoj seriji 'The Governator', slavnoga Stana Leeja, autora stripova 'Spiderman', 'X men', 'Fantastična četvorka' i brojnih drugih.

U seriji Schwarzenegger napušta poziciju guvernera kako bi postao tajnoviti borac protiv kriminala, a kao svi tajnoviti junaci, ima svoj supermoderni tehnološki brlog, odnosno borilački centar Arnoldova spilja, koji se nalazi ispod njegove kuće.

Uz mišiće, Guverner obožava i oružje, zavidna kolekcija mu pomaže u borbi protiv zločinaca, a tu je i 13-godišnji zaljubljenik u računala s kojim se bori protiv opake skupine 'The G.I.R.L.I.E. Men'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...