Navigation Content

ZA KINO DISTRIBUCIJU

Blitz film i video sklopio ugovor s 20th Century Fox Filmom

Filmovi 20th Century Fox Film Corporationa od 1. travnja kreću u distribuciju pod okriljem Blitz film i videa

Foto: HBO/ Tvrtka Blitz film i video distribucija sklopila je ekskluzivni ugovor s kompanijom 20th Century Fox Film Corporation o distribuciji filmova te kompanije za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Albanije.

Filmovi 20th Century Fox Film Corporationa od 1. travnja kreću u distribuciju pod okriljem Blitz film i videa. Očekuje nas mnogo filmskih hitova, od kojih izdvajamo 'Rio 3D', 'Water For Elephants', 'Whats Your Number', 'Rise Of The Apes' te nove nastavke svjetskih megauspješnica 'X Man' i 'Ice Age'.

'Izuzetno smo ponosni na to što smo s kompanijom 20th Century Fox Film Corporation, jednim od najstarijih i najvećih holivudskih studija, uspjeli dogovoriti suradnju. Namjera nam je da svim ljubiteljima sedme umjetnosti omogućimo uživanje u prvoklasnim filmovima te radimo na razvoju zabavne industrije u Hrvatskoj i regiji. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju', izjavio je Hrvoje Krstulović, predsjednik Uprave Blitz film i video distribucije.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...