Navigation Content

U KINIMA

Sjeverna Koreja (umjesto Kine) napada Ameriku

U remakeu filma 'Red Dawn', novi neprijatelj SAD-a neće biti Kinezi, već vojska Sjeverne Koreje

Foto: Reuters/ U originalu iz 1984. godine, jednom od najluđih filmova Reaganove hladnoratovske paranoje, ruski vojnici okupiraju SAD, a mladi američki partizani pružaju im junački otpor. Premda se nova verzija najavljivala kao sukob Amerikanaca i Kineza, čini se da su Kinezi postali preveliki prijatelji nove Amerike pa su ih autori odlučili zamijeniti novim, prikladnijim komunističkim neprijateljem za remake – vojskom Sjeverne Koreje.

Osim što je politički odnos Kine i SAD-a danas bitno drukčiji od odnosa Rusije i SAD-a osamdesetih, studio MGM ne želi izgubiti Kinu kao jedno od najvećih tržišta za prikazivanje filma pa je i zato Sjeverna Koreja postala novi negativac.

Najbolje od svega, film je već snimljen s Kinezima kao negativcima, a studio sada plaća digitalnu zamjenu svih negativaca iz Kineza u Sjeverne Koreance!

Digitalne promjene stajat će studio dodatnih milijun dolara, što je manje od profita koji će dobiti mirnom prodajom u Kini.

Obradu je režirao Dan Bradley, a glavne uloge imaju Chris Hemsworth i Josh Peck.

Pogledajte kako je izgledao original:

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...