Navigation Content

DEMANTI

Bill Clinton i Charlie Sheen neće u 'Mamurluk 2'

Iako se o Clintonu pričalo već mjesecima, tek sad je redatelj objasnio da to nije istina

Foto: Pixsell/ Gotovo svi svjetski mediji pisali su o tome da je bivši američki predsjednik zamijenio Mela Gibsona u maloj cameo ulozi u filmu 'Mamurluk 2', mjestu 'rezerviranom' za 'posebna gostovanja', kakvo je u prvom dijelu imao Mike Tyson.

No sada, kad se počelo pričati i o tome da bi u filmu mogao završiti Charlie Sheen, redatelj Todd Phillips oglasio se s demantijem – ništa od toga nije istina!

Naime, Clinton je s filmskom ekipom bio na večeri u Bangkoku, gdje je sniman 'Mamurluk 2', ali to je sve, tj. ta večera nije imala nikakve veze s njegovim pojavljivanjem pred kamerama.

'Netko je na nekom malom siteu izmislio nešto o tome da Charlie Sheen pregovara za ulogu u 'Mamurluku 2'. To odmah prenesu svi ostali siteovi kao činjenicu. To nije istina. To je tako frustrirajuće!', požalio se Phillips.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...