Navigation Content

DOŠAO NA RED

Snimaju se nastavak i prequel klasika 'Blade Runner'

Fanovi se možda i hvataju za glavu, ali trebali su do sada naučiti da Hollywoodu 'ništa nije sveto'

Foto: filmsquish.com/ Ako ništa drugo, isti se taj Hollywood odlučio na nastavak i prequel (prethodnik), a ne na remake jednog od najhvaljenijih SF filmova svih vremena. Izgradnja novog svemira zvanog 'Blade Runner' dolazi zahvaljujući korporaciji Alcon Entertaiment, koja upravo završava pregovore o kupnji svih prava na legendarni literarni i filmski 'brand'.

Na temeljima filma iz 1982. godine, snimat će se nekoliko novih filmova, a moguća i TV serija, iako u paket ulaze i potencijalno objave knjiga te videoigre.

Predstavnik tvrtke kaže da se o strategiji sadržaja još odlučuje, a mnogi u cijelom projektu vide tek produžetak onoga što je Disney odlučio napraviti oživljavanjem 'Trona', još jednog znanstvenofantastičnog klasika iz osamdesetih, sad prepakiranog za nove generacije.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...