Navigation Content

True Grit

Čovjek zvan Hrabrost

Redatelji: Joel and Ethan Coen
Uloge: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin

Foto: blitz-cinestar.hr/ Vestern braće Coen, priča o djevojci koja želi uhvatiti ubojicu svog oca pa joj treba pomoć problematičnog šerifa.

Četrnaestogodišnja Mattie Ross (Hailee Steinfeld) izgubila je oca jer ga je hladnokrvno ubio kukavica Tom Chaney (Josh Brolin). Mattie je odlučna privesti ga licu pravde. Pokušava to učiniti uz pomoć Roostera Cogburna (Jeff Bridges), šerifa brzog na obaraču, ali i u ispijanju alkohola.

Gonjena željom za pravdom i osvetom, slijedi kriminalca duboko u indijanski teritorij kako bi ga pronašla prije nego ga teksaški rendžer LeBouef (Matt Damon) privede zbog ubojstva drugog čovjeka.

Ovo je remake istoimenog vesterna iz 1969. godine za koji je John Wayne osvojio svog jedinog Oscara u kategoriji glavne muške uloge. Vestern nije tipičan žanr braće Coen, ali su se odlično snašli i u njemu.

Pohvaljeno je majstorstvo tih filmaša koji su po mišljenju većine napravili odličan žanrovski film za širu publiku, a pohvaljeni su i glavni glumci. Istina, fanovi braće Coen primijetit će da su ti autori u ovom filmu smanjili svoju tipičnu razbarušenost, no poklonici staromodnih vesterna doći će na svoje.

<object width="600" height="380"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CUiCu-zuAgM?fs=1&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CUiCu-zuAgM?fs=1&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="600" height="380"></embed></object>

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...