Navigation Content

'ROCK OF AGES'

Tom Cruise će zapjevati u mjuziklu

Cruise će glumiti u filmskoj verziji poznatog mjuzikla 'Rock Of Ages'

Foto: Arhiva/ Slavni glumac tako će dobiti priliku zapjevati i zaplesati pred kamerama, kao Stacee Jaxx, ostarjeli glazbenik u filmskoj verziji mjuzikla 'Rock Of Ages', koji na velika platna donosi redatelj Adam Shankman, potpisnik filmske verzije 'Hairspray' iz 2007.

Shankman je ishvalio Cruisea, izjavivši da se posve predao ulozi pa uza sve ostale pripreme redovito odlazi na školu pjevanja. Glumac će morati izvesti nekoliko pjesama iz sedamdesetih i osamdesetih, uključujući hitove kao što su 'Renegade' Styxa ili 'Wanted Dead Or Alive' Bon Jovija.

Priča se i o tome da će uz Cruisea glumiti Anne Hathaway, koja bi s njim trebala pjevati duet 'I Want To Know What Love Is', klasik grupe Foreigners. Shankman je osobno otkrio da bi jednu ulogu mogao dobiti i komičar Russell Brand.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...