Navigation Content

SAGA SE NASTAVLJA

Manje poznati Noam Murro režira 'Umri muški 5'

Peti nastavak se definitivno snima, a već je odabran i redatelj, proslavljen po reklamama

Foto: Ian West/ Akcijska franšiza i dalje donosi Brucea Willisa kao glavnog junaka, a 20th Century Fox konačno je potvrdio glasine – peti dio se snima, a režirat će ga Noam Murro, redatelj koji nema pretjerano razvikanu filmografiju, tj. pored rada za televiziju, u kino je došao samo s jednim filmom, 2008. godine s komedijom 'Smart People', u kojoj je režirao Dennisa Quaida i Sarah Jessicu Parker.

Studio je oduševljen njegovim radom u reklamnim kampanjama, tj. razlog zašto su ga unajmili jest taj što su im se jako svidjele reklame koje je on režirao.

Scenarist novog nastavka još nije poznat, ali producenti će navodno uzeti posljednji u nizu scenarija, onaj koji je pisao Skip Woods, te unajmiti nove autore da ga 'ispeglaju' i dovrše priču za snimanje.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...