Navigation Content

FILM STIŽE 2012.

Britanski glumac Henry Cavill je novi Supermen

Henry Cavill bit će Supermen u novoj ekranizaciji redatelja Zacka Snydera

Foto: cstans.blogspot.com/ Veliki 'reboot' legendarne superherojske franšize dobiva svoje obličje, a konačno je potvrđeno da će novi Čovjek od čelika biti Henry Cavill, mladi britanski glumac, kojeg je redatelj Zack Snyder nazvao 'savršenim izborom'.

Cavill je bio u užem izboru za ovu ulogu i tijekom audicija za 'Superman Returns', no tadašnji redatelj Bryan Singer ipak se odlučio za Brandona Routha, koji je brzo postao zaboravljen u ulozi koja je proslavila jednog Christophera Reevea.

Henry Cavill glumio je u filmovima kao što su 'Tristan + Isolde', 'Stardust i 'The Tudors', a gledat ćemo ga i u fantasy epu 'Immortals'.

Scenarij za novog 'Supermena' (trenutno nazvan 'Man Of Steel') napisao je David Goyer, Christopher Nolan je jedan od producenata, a film bi u kina trebao u prosincu 2012.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...