Navigation Content

OPET SVEMIRCI

Ridley Scott snima SF film 'Prometej'

Nakon nekoliko mjeseci glasina, stigla je i službena potvrda o novom projektu velikog redatelja

Foto: goodtimecharlieblog.blogspot/ Preko Twittera je 20th Century Fox poručio cijelom svijetu da Ridley Scott snima 'Prometeja', znanstveno-fantastični film u kojem će glavnu ulogu imati švedska glumica Noomi Rapace, proslavljena ulogom u 'The Girl With The Dragon Tattoo'.

Iako se pričalo o tome da bi Scottov novi projekt mogao biti prequel 'Aliena', 'Prometej' je projekt u koji se pretvorila ta ideja.

'Iako je 'Alien' uistinu bio odskočna daska za ovaj projekt, iz kreativnog procesa evoluirala je nova, grandiozna mitologija i svemir u kojem se odvija izvorna priča', objasnio je Scott, koji režira po scenariju Jona Spaihtsa.

Iako je zasnovan na mitologiji 'Aliena', 'Prometej' se najavljuje kao novi, originalni projekt koji će iskočiti u današnjem svijetu prequela, nastavaka i rebootova, a zna se već i točan datum premijere – film bi u kina trebao 9. ožujka 2012.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...